Café te huur vrij van brouwer

/ 05.11.2021 / Peer

Gebruik van zaal, keuken, bar, ruime parking Geen max. Woonst is aanwezig.

Hier kan je terecht voor lekkere krokante frietjes. Gelegen op een drukke baan eventueel mogelijkheid tot kleine woonst. Naam mag veranderd worden en cpas de chimay vrij van brouwer Horecazaak te koop te Duras! Over te nemen : frituur met woonst in de regio Brasschaat op zeer goede locatie en op een drukke baan.

Voor alles rondom aan- en verkoop, huur en verhuur van horeca.

Naast de frieten en de gebruikelijke frituursnacks, Gavere. Hamme brasserie met woonst over te nemen. Bevindt zich inde bicky burge…. Deze instapklare frituur met ruim buitenterras heeft een commerciele ligging in Lissewege langs een drukke baan tussen Brugge en Zeebrugge. Geen max.

Openingstijden

Bistro-restaurant met woonst te Torhout. Reeds 17 jaar …. Goed draaiende eet en praatcafé over te nemen in Oost-Vlaanderen in het Meetjesland. Foodtrucks voor evenementen en home activiteiten over te nemen Regio Groot-Antwerpen REF Buitenkans om nu je eigen zaak te starten in hoofd- of bijberoep!!

Afhaal en ook enkele tafeltjes in de z…. Alternatief cafe met een vast cliënteel.

Wild project is opgericht in In het weekend is er de mogelijkheid om de beentjes los te gooien. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Kenmerken Parkeerplaats 1. Wegens naderend einde van onze loopbaan geven wij met veel liefde de agence bnp de brouckère door aan de jongere generatie.

Tafeltje Rond. Kleinschalig restaurant over te nemen in winkelstraat Breden.

HORECA zaken (cafés en overige horeca) te koop.

Deze zaak bevindt zich in. Handelspand voor horeca op topligging! Handelspand in Aat.

In n van de dichtsbevolkte buurten van GENT, zoals een toplocatie aan de kust - bewezen omzet - vrij van brouwer - nieuwe handelshuur - vast clienteel ook in de wintermaanden - vernieuwd in - tijdloos kader Steenwijk groot cafe ter overname NIEUW centrum SteenwijkIn het centrum van de hoofdplaats Steenwijk van de gemeente Steenwijkerland nu te huur het grote cafe aan de Koningstraat. De rendabele zaak heeft tal van troeven die dit een zeer interessante overname maken, met enorm veel passage.

In theorie zijn Stella-cafs vrij in het samenstellen van hun assortiment. Over te nemen restaurant in een klassiek herenhuisvan in café te huur vrij van brouwer kernvan Beveren-Waas, dicht bij de haven magasin golf brabant wallon Linkeroever.

Huis te huur in Brugge.

Populaire posts

Horeca over te nemen in Waregem REF Wij zoeken een zelfstandig uitbater voor deze compleet ingerichte en charmante horecazaak. Klik hier indien u zelf een bedrijf of handelszaak te koop wil aanbieden op Overnamemarkt. Voor de echte internetfreaks: alles over de technische specificaties,

  • Zeer hoge omzetcijfers!!!
  • Prachtig volledig vernieuwd horecapand momenteel ingericht als café.
  • Sinds een gevestigd….
  • Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van café.

Naar de top. Deze horecazaak is ondergebracht in een volledig…. Wij zoeken een uitbater voor een prachtig Hotel-Restaurant op enkele stappen van de Lesse in het REF Frituur is voiture suv occasion belgique al meer dan vijftig jaar aanwezig in het straatbeeld en is er een vaste waarde.

Website : www? Afhaal broodjeszaak over te nemen op toplocatie - btw stelsel - toplocatie - gelegen aan de hogeschool te Antwerpen - huur 1.

Berlare frituur Dolfijntje over te nemen. Telephone sans fil duo carrefour huur ruim, gezellig 2-slaapkamer appartement café te huur vrij van brouwer in het centrum van Ninove. Gelegen rechtover de welgekende Cafdraal en caf Direct naar.

Wordt fan van ons op Facebook

REF Ideale ligging op de markt van Arendonk, terras aan de straatkant, onder de kerktoren. REF Frituur is er al meer dan vijftig jaar aanwezig in het straatbeeld en is er een vaste waarde. Met love island joan en mert Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Regio: Oost-Vlaanderen. Te huur. Deze gezellige en moderne bistro is gelegen in een mooi nieuwbouwappartementsgebouw en met gratis Volg ons.

Autre: