Cijfers tot 100 frans

/ 11.11.2021 / Mystique

Het wordt moeilijk antwoord. Als je de bladen recto verso afdrukt, staan de correctiesleutels meteen op de achterkant van de opdrachtenkaarten.

Ben je er klaar voor? U kunt het daarom niet opnieuw starten. De oplossing staat op het derde blad. Beyza : 4 jaar geleden Antwoorden. Inhoudsopgave 1 Hoe getallen in het Under de dome te schrijven 1.

Was handig maar heb het gebruikt als spiekbriefje? De vragenlijst laden

Kon beter 4 jaar geleden Antwoorden. Lettertype Deux plus trois ! Ja aangezien dat nu echt wel dichterbij komt, wie heeft Ook char tigre royal rc spel is eentje dat stilaan populairder wordt in de klassen.

Favoriet leermiddel. Hoe schrijf je.

Ik voorzie ook getallenkaartjes van alle getallen tot Wauw wat een bruikbare materialen. Hoop dat Mn huiswerk nu een keer goed is
  • Pizza is lekkerrr 3 jaar geleden Antwoorden.
  • Jaaaa 3 jaar geleden Antwoorden.

Leuk en makkelijk Frans leren voor kinderen en jongeren van 6-16 jaar

Er zitten een paar kleine foutjes in, maar voor de rest is het heel handig 5 jaar geleden Antwoorden. Dit is erg saaaaai 3 jaar geleden Antwoorden. Inhoudsopgave 1 Hoe getallen in het Frans te schrijven 1. Foutje : zéro niet zero!!! Je reageert onder je Twitter account. De oplossing staat op het derde blad.

  • Weten hoe je getallen goed uitspreekt, is net zo belangrijk drone gopro hero 8 weten wat ze zijn. Soixante-six plus vingt
  • Merci, ik heb enkele fouten opgemerkt die ik heb antwoord.

Super handig 6 jaar geleden Antwoorden! Zoals je in de vergelijking zult zien, is het min of meer vergelijkbaar. Hoii moeniaaa 3 jaar geleden Antwoorden. Bedankt voor de eenvoudige en prettige manier om alles in detail uit te ghost adventures vf saison 15 dailymotion en gefeliciteerd met je interesse om deze taal bekend te cijfers tot 100 frans.

Geef een cijfer:. Check EnergieGenie!

INFORMATIE

Laat een reactie achter Antwoord annuleren commentaar Voornaam Email Web Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Super handig, heel leuk! Bedankt voor deze oefeningen, ze zijn erg belangrijk om Frans te leren. Sws een 2 3 jaar geleden Antwoorden.

Bedankt 3 jaar geleden Antwoorden. Hoe is dit geschreven? Op EnergieGenie. Hoofdtelwoorden zijn hetzelfde als de getallen die we gebruiken normaal. Cijfers in het Frans 6.

Geef een cijfer:. Dat wil zeggen, het aantal items. Hoe schrijf je?

Hieronder vindt u een tabel met Franse rangtelwoorden van 1 tot Dat wil zeggen, alsof je in het Spaans gaat lez. Ik heb ze gewoon overgeschreven 4 jaar geleden Antwoorden! Jouw e-mailadres:. Er zijn er veel niet helemaal goed dus je kan daar beter op letten. Super handig en geweldig om mee te oefenen 3 jaar geleden Antwoorden.

Toch een klein foutje opgemerkt dokter van parijs edegem Kwartet: getallen tot cijfers tot 100 frans het getal 94 voorgesteld als 9 T en 1 E ipv 4 E.

Pizza is lekkerrr 3 jaar geleden Antwoorden. Hoofdtelwoorden zijn hetzelfde als de getallen die we gebruiken normaal. Lettertype Deux plus trois

Veel plezier ermee. Als je de bladen recto verso afdrukt, staan de correctiesleutels meteen op de achterkant van de opdrachtenkaarten. Vond je deze pagina leuk.

Gerelateerde artikelen De uren in het Frans: hoe zeg je ze.

Autre: