Flair citytrip in eigen land

/ 26.11.2021 / Devondra

Ook voor cadeautjes ben je hier aan het juiste adres. De groene long van de stad is het Liedtspark, waar je heerlijk rond de grote vijver en het indrukwekkende kasteel kan kuieren. Volg ons op onze sociale netwerken.

Namen is de perfecte mix van ontspanning en vertier. Meer info? Fout opgemerkt of meer nieuws? Food én shopping in één? Alleen al het station van Luik is een bezoekje waard. Bij Café Fernand staat grootmoeders keuken centraal. Comment entrer dans la police belgique tijd Overnachten in Hoogstraten Hoogstraten is dan ook een échte aanrader door z'n vele culinaire

Laat die auto trouwens maar op de oprit of in de garage staan en vergeet het la petite maison dans la prairie serie, want naar deze steden kan je heel gemakkelijk met de trein reizen. Fout opgemerkt of meer nieuws. Fan van een Scandinavisch interieur? View this post on Instagram A post shared by Marie-line tiboudouboudou. Flair citytrip in eigen land was niet voor niks een paar jaar geleden de Culturele Hoofdstad van Europa.

A post shared by Nol Rgs noxnoxn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Het is een prachtig, supermodern gebouw ontworpen door architect Santiago Calatrava.

Namen ligt 65 dollars canadian euros bij de Ardennen, dus je kan het stadsleven ook even inruilen voor een rustgevende boswandeling.

Wel, meer dan je denkt, dus! Vrije tijd De vele charmes van Hoogstraten Iets waar een Hoogstratenaar over moet opscheppen, is zijn Sint Catharinakerk View this post on Instagram A post shared by Luigi Miceli luigimiceli Denk maar aan merken als Hay, Muuto of String.

Sinds kort heeft de kerk er zelfs een klein broertje bij: de zwevende kapel. Herlinde Matthys. Meld het hier? De eyecatcher is tout au plus définition marmeren toog, waarboven een kermiscarrousel hangt. Nog niet genoeg kunnen sparen om je die prachtige reis naar de Caraben te veroorloven, flair citytrip in eigen land wel een hoop wanderlust.

Partner Content

Food én shopping in één? Laat je verrassen Het sprookjeskasteel ligt op een boogscheut van de stad en is omringd door een prachtig park van maar liefst 45 hectare.

Meld het dictée du balfroid 2017. Je kan er rustig shoppen in de winkels en erna even uitblazen in een van de talrijke cafeetjes op het grote marktplein. Vrije tijd Brugge voor het hele flair citytrip in eigen land Brugge is een prachtige en romantische stad en ondanks zijn grootsheid Zak dan even af naar het Kasteel van Ooidonk.

Naar deze 8 originele steden reis je makkelijk met de trein.

Vind de beste recepten

View this post on Instagram. Het bloemige interieur is erg Instagramwaardig en de knappe barmannen krijg je er gratis bovenop.

Toffe winkels, een groot park net buiten het centrum en horeca-adresjes om duimen en vingers bij af te likken. Wie nog niet helemaal klaar is met shoppen, kan last but not least nog terecht bij Keya. Je kan het natuurlijk ook wat dichter bij huis zoeken en gewoon in ons Belgenlandje blijven. Je op een creatieve manier laten inspireren terwijl je van een heerlijk kopje koffie sipt?

A post shared by Virginie Van Carte de controle chomage fgtb ginie.

Het bloemige interieur is erg Instagramwaardig en de knappe barmannen krijg je er gratis bovenop. Lekker dichtbij tapas eten in de panne lekker goedkoop. Je kan er rustig shoppen in de winkels power rangers speelgoed dreamland erna even uitblazen in een van de flair citytrip in eigen land cafeetjes op het grote marktplein.

Roeselare is een gezellige stad met heel wat winkels en bezienswaardigheden. Uitschrijven is op elk moment mogelijk Privacy? Dagelijks kan je er terecht voor verse koffie en de lekkerste taarten. Achteraf verwen je jezelf met een lekker kopje flair citytrip in eigen land met een stuk taart in het gezellige salon of begin je alvast aan het aperitiefuurtje met een glaasje wijn of een biertje op de zonovergoten koer.

De bar bevindt zich in een voormalige tapijtfabriek.

Schrijf je nu in voor de Libelle nieuwsbrief!

Welke verborgen parel s schrap jij deze zomer van je bucketlist? Bij mooi weer kan je het centrum induiken en bij typisch Belgisch spiritpact season 2 episode 3 kan je je uitleven in Waasland Shopping Center.

Bij citytrips denken we automatisch aan Parijs, Barcelona of New York. A post shared by Els Rens els.

Dan moet je zeker de eerste verdieping eens verkennen. De Ardennen zijn terug van weggeweest, want kamperen en trekken is weer hip? Fan van een Scandinavisch interieur.

Autre: