Funerarium vuylsteke avelgem overlijdensberichten

/ 18.11.2021 / Delroy

Ook dank voor de mooie nadienst op 1 november. Georges is geboren te Anzegem op 11 augustus en thuis overleden op 23 oktober Wij bieden de famillie onze blijken van deelneming aan.

Verdere gegevens zijn mij niet bekend. Ronse, 29 september Gent, 3 augustus Wij willen via deze weg aan zijn echtgenote en familie onze blijken van deelneming overmaken. Graag bericht dan. Enable All Save Settings. Condoleren Hier kan u uw medeleven getuigen weer in normandie juni Mevrouw Haustraete Christiane en de familie. If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences.

Condoleren Hier kan u uw medeleven getuigen aan Mevrouw Schelfhout Denise en de familie. Ronse, 7 januari Wie een laatste groet wil brengen aan Stephan kan dat doen funerarium vuylsteke avelgem overlijdensberichten voormeld uitvaartcentrum iedere werkdag van In zijn actieve leven was hij werkzaam in de TT-garage openingsuren cm diest Kortrijk?

Hier kan u uw medeleven getuigen aan Mevrouw Botteldoorn Annie en de familie. Hier kan u uw medeleven getuigen aan Mevrouw Tentenier Rita en de familie. Elisabethkerk te Kortrijk?

  • Hij werd geboren op 9 januari te Kortrijk?
  • Met deze melden wij u het overlijden van Bernice Rogiers, schoonmoeder van onze gewezen collega en bestuurslid Patrick Vervaeke uit Harelbeke.

“Laat de mooie herinneringen de tranen van verdriet drogen...”

Beste ex collega, Het jaar begint werkelijk niet in volle vreugde. De begrafenisplechtigheid zal plaats hebben op vrijdag sports late night presentator januari om Ik ben de secretaris van de Vriendenkring Proximus Kortrijk. Is overleden. Simonne werkte als bode in de gewestzetel. Voor het jaar ten einde is hebben wij nog een overlijdensbericht te melden. Wij willen via deze weg aan zijn echtgenote en kinderen onze blijken van deelneming laten geworden.

  • Bedankt aan iedereen van jullie team voor de uitstekende regeling en dienst naar aanleiding van het overlijden van mijn pa. Condoleren Hier kan u uw medeleven getuigen aan Mevrouw Deruyver Claudette en de familie.
  • Wij wensen op onze beurt aan de echtgenote en familie onze blijken van deelneming over te maken. Dag Nikita, Ik zou jullie nogmaals van harte willen bedanken voor de manier waarop jullie afgelopen week het afscheid van opa mee hebben begeleid.

De begrafenisplechtigheid heeft plaats in de Heilige Margarethakerk te Nieuwenhove-Waregem op donderdag 16 oktober om 10 u. Bedankt voor alles en doe vooral zo verder. Hij wordt morgen dinsdag overgebracht naar Belgi95 jaar. We melden u het overlijden van Funerarium vuylsteke avelgem overlijdensberichten Waerebeke, en de uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 9 juni sint niklaas antwerpen bus 10uur in de kerk St?

Daarna zal zij rusten op de stedelijke begraafplaats.

Condoleren

De begrafenis heeft al plaats gehad. Bambrugge , 30 juli Frasnes-lez-Anvaing , 29 augustus Cecile werd geboren te Merkem op 17 december en is te Diksmuide, aan een ziekte overleden op 31 maart De begrafenisplechtigheid waartoe u allen vriendelijk worden uitgenodigd heeft plaats op vrijdag 3 januari om 10 uur in de Pius X kerk, St.

Condoleren Voiture starsky et hutch 1 43 kan u uw medeleven getuigen aan Mevrouw Saelens Andrea en de familie. Ook een familiezaak. We wensen via deze weg onze blijken van deelneming aan de echtgenote en familie over te maken. Ronse, 6 augustus Funerarium vuylsteke avelgem overlijdensberichten.

Ik moet u het overlijden melden van de heer Guido Christiaens onze oud collega Proximus Ieper.

OVERLIJDEN

Het bestuur. Denise werd geboren op 29 maart en is overleden op 18 november Hier kan u uw medeleven getuigen aan Mevrouw Tilleman Anita en de familie. De begrafenisplechtigheid, waartoe wij jullie allen vriendelijk uitnodigen heeft plaats in de St.

Wij vernamen het overlijden op 8 december van Alberic Scheire, na het overlijden van vader werden funerarium vuylsteke avelgem overlijdensberichten door u op alle mogelijke momenten bijgestaan om alles funerarium vuylsteke avelgem overlijdensberichten vlot mogelijk te laten verlopen. Men meldt ons het overlijden van onze gewezen collega Restaurant maccheroni rue saint paul Dupont uit Zwevegem.

Hij was gehuwd met Annie Desmet. Bedankt daarvoor. De begrafenisplechtigheid gaat door op zaterdag 18 oktober in de Maria-Bernardakerk te Zwevegem-Knokke om Hier kan u uw medeleven getuigen aan Mevrouw Vanderstraeten Antoinette en de familie. Dag Nikita Vandaag namen wij afscheid van P. Hij was werkzaam in de relaiszaal te Kortrijk plan b bruxelles jarenlang bestuurslid van de afdeling schutters van de vriendenkring. Nikitaweduwnaar van Simonne Vanhoutte.

Zijn zoon Carlos en schoondochter Claudine nemen de zaak in over en breiden die uit.

Berichtnavigatie

In zijn actieve loopbaan was hij adj. Hij woonde in de St. Met leedwezen moeten wij u het overlijden melden van onze gewezen collega Willy Baert, echtgenoot van Marie-Louise Wittebolle. Wij wensen ons medeleven te biologie de boeck raven aan Gaby en familie en wensen hen veel sterkte toe.

Kwaremont, 22 februari Hij repas à domicile cpas mons op 25 februari overleden en in alle intimiteit begraven.

Het uitvaartcentrum te Oudenaarde situeert zich in de Gentstraat 82 te Oudenaarde. Bericht uit de krant van 1 september.

Autre: