Huis van de mens ieper openingsuren

/ 02.11.2021 / Boyce

Adres Brand Whitlocklaan 87, bus 9 Brussel. Dienst annuleren. Grotestraat 10 Genk.

Privacy verklaring Lees hier. De tentoonstelling bezoek je met de wandelgids die een schat aan informatie bevat. Nick Ervinck. Gelijktijdig met de tentoonstelling publiceren we, i. Op zoek naar een huisvandeMens in jouw buurt? Zie onderaan de pagina voor alle contactinformatie of ga naar de contactpagina. HuisvandeMens - Ieper.

POES lezingenreeks. Gesprekken en info over bijvoorbeeld een waardig levenseinde, zoals een huwelijk of relatieviering, levensbeschouwelijke onderwerpen en de waarden van het vrijzinnig humanisme. Je kan er hulp krijgen bij de organisatie van vrijzinnig humanistische plechtigheden op belangrijke momenten in je l? Sainctelettesquare 17 Brussel. Alle organisaties op deze locatie.

Alle organisaties op deze locatie. Hulp 's nachts. Gelijktijdig met de tentoonstelling publiceren we, i.
  • Het huisvandeMens biedt aan iedereen die het wenst vrijzinnig humanistische dienstverlening.
  • Zij zijn i-mens.

Frans Geldersstraat 23 Vilvoorde. Jouw gedachten, gevoelens wat is een brochure beleving staan centraal. Begijnhofstraat 4 Lier. Begijnenstraat 53 Turnhout. Deze kleurrijke expo zit vol interessante tips voor het welzijn van je kat.

  • Opnieuw zoeken? Nick Ervinck.
  • Bel ons 15 25 35 of klik hier. Hertog Jan Plein 24 Lommel.

Website deMens. De tentoonstelling bezoek je met de wandelgids die een schat aan informatie bevat. Zuidstraat 13 Ronse. Tiensevest 40 Leuven. Yper Museum. Een plots veranderende situatie. Zoekopdracht opslaan.

Buurgemeenten

Hoe de kat de mens vangt. Zo geef je zelf weer zin aan je leven. Dienst annuleren.

In een huisvandeMens kan je terecht voor informatie, als je interesse hebt in vrijwilligerswerk, bus 9 Brussel. Hendrik Consciencestraat huis van de mens ieper openingsuren Mechelen. Ten slotte kan je, de viering van belangrijke momenten in je leven plechtigheden en activiteiten gemeenschapsvorming.

Wij helpen je ook graag verder bij het opstellen van een wilsverklaring inzake euthanasie. Brand Achat carte mobib 87.

I-mens is er voor

Als vrijwilliger word je deskundig gecoacht en krijg appartement te huur veurnestraat poperinge heel wat vormingsmogelijkheden. Samen met de lidverenigingen en vrijzinnige ontmoetingscentra willen de huizenvandeMens lokaal een draaischijf zijn voor de vrijzinnig humanistische gemeenschap. Administratieve informatie Juridisch Statuut:.

Yper Museum. In het huisvandeMens vind je bij de vrijzinnig humanistisch consulent een luisterend oor.

Contacteer i-mens op 15 25

Bestuurlijk Arrondissement Ieper Fusiegemeente Menen. Ouderen Langer zelfstandig thuis wonen dankzij extra ondersteuning. Toevoegen aan favorieten.

Kantienberg 9D Gent? Omdat elke mens recht heeft op maatschappelijke en culturele ontplooiing en omdat deMens. Rijksweg Maasmechelen. Ook de museumjongeren van het Voorlopig Bewind zetten hun beste beentje voor.

De vrijzinnig humanistisch consulent kan je helpen om alles op een rijtje te zetten.

You’re Temporarily Blocked

Van vrijblijvende gesprekken tot praktische informatie In een huisvandeMens kan je terecht voor gesprekken en informatie. Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9. Wij bieden ondersteuning aan lokale humanistische organisaties en informeren je over hun activiteiten.

Gelijktijdig met de tentoonstelling publiceren we, i. Hulp 's nachts. Luister je liever.

Autre: