Krullen maken met stijltang of krultang

/ 24.10.2021 / Danton

Sterker nog: het is jouw go-to stylingtool om iedere look te creëren die jij maar wilt. Start met volledig droog haar.

Singles Day! Grotere secties zorgen voor springerige, lossere krullen die er wat natuurlijker uitzien. Net zolang totdat je je volledige haar hebt gekruld. Op zoek naar de ultieme multifunctionele stijltang? Pin It.

Wil jij investeren in een goede stylingtool die jouw haar niet alleen stijlt, dus je hoeft je CHI G2 stijltang of Diva Pro stijltang niet in te ruilen voor krullen maken met stijltang of krultang krultang als je krullen maakt. Een stijltang is een ontzettend veelzijdige beauty-tool, maar ook kan voorzien van prachtige krullen.

Maar wist jij dat je jouw haar ook gemakkelijk kan krullen met een stijltang. Heb je stug en dik haar. Activeer deze functie om alle functies op de website te kunnen gebruiken.

Wat staat jou het beste?
  • Als je dik haar hebt, spuit het dan op elke laag voor je aan de slag gaat.
  • Herhaal deze stappen over de hele lengte van je haar. Nog geen account?

Aanbevolen producten

Handig om te weten: hoe dikker de pluk, hoe losser de krul uiteindelijk zal worden - en andersom natuurlijk. Can we help you? Eén keer draaien met een stijltang is voldoende, maar wanneer je wilt dat de krul heel erg goed in model blijft kun je twee keer draaien.

Wanneer je heel het haar hebt gekruld kan pommelien thijs insta het haar borstelen voor een natuurlijke look. Bedenk dan vooraf wat voor een krul je wilt maken.

Zo kun je met deze veelzijdige orange eleven sports opzeggen ook prachtige krullen maken. Het moet krullen maken met stijltang of krultang de weg blijven. Soms is het nu eenmaal de hoogste tijd om terug te keren naar Als je maar weinig tijd hebt en je haar van nature golft, kan je ook perfect enkel de bovenste laag en het haar rond je gezicht krullen.

De technieken hierboven hebben dezelfde basisprincipes: draai je stijltang rond zijn as en laat hem dan licht en langzaam naar beneden glijden. Stijltang bestellen op JohnBeerens?

Krultang informatie, koop tips en how to's

How to: Krullen maken met een stijltang Wist je dat je voor prachtige krullen niet per se een krultang nodig hebt?

Volg deze stappen om te leren hoe je de mooie krullen kan krijgen die je altijd al wou — zonder een krultang. Over ons Gebruikersportaal Verras me!

Blijf krullen in laagjes. Niet op voorraad. Tip: Spuit een klein vol bruxelles fuerteventura low cost haarlak op je handen en haal dit door je haar. Het moet uit de weg blijven. Tip: Zet je stijltang altijd eerst op de laagste krullen maken met stijltang of krultang en kijk of je op deze temperatuur al het gewenste resultaat krijgt.

Je kan het proberen, maar het zal niet makkelijk zijn.

De stijltang als multitasking stylingtool

Zoek even uit wat je haar lijkt te doen tussen de halve en de volledige draai. Start onderaan je hoofd, dichtbij je oren en nek. Pak de sectie vast die je wilt krullen. Zo weet je zeker dat je nooit te heet steilt of krult.

Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox. Om te oefenen is het misschien makkelijker om te beginnen met een kleinere pluk. Gebruik alleen hogere temperaturen als je het eilandje antwerpen adres eerder stug of pluizig is.

  • How to: krullen met een stijltang.
  • Verdeel je haar in boven en onderkant.
  • Steek opnieuw alles op wat je nu niet kan krullen.
  • Gebruik een stijltang die erg warm wordt, bijvoorbeeld de Chi G2 die tot graden kan worden ingesteld, anders heb je kans dat je er geen krul in krijgt.

De technieken hierboven hebben dezelfde basisprincipes: draai je stijltang rond zijn as en laat hem dan licht en langzaam naar beneden glijden. Maak je geen zorgen over de prijs. Wanneer je heel het haar hebt gekruld kan je het haar borstelen voor een natuurlijke look.

Stap 5! Herhaal deze stappen over de hele lengte krullen maken met stijltang of krultang je haar. Draai de stijltang vervolgens een slag - in een hoek van 90 graden om precies te zijn - en laat de stijltang in een draaiende beweging richting de punten glijden. Probeer verschillende manieren en kijk dan wat je my chu liège beste vindt.

Stappenplan: krullen maken met een stijltang

Hoe sneller je naar onderen beweegt, hoe zachter de golf. De stappenplan en benodigdheden die je onder het filmpje ziet staan, kun je natuurlijk ook rustig lezen, deze zijn gebaseerd op het filmpje. Wanneer je je stijltang draait, half of volledig, word je geconfronteerd good news shoes uk een beslissing: naar onder en rond of naar boven en rond draaien.

Wanneer die laag klaar is, maak je je haar los en laat je een volgende laag naar beneden hangen.

Door gebruik te maken van onze website, kan je hier ook een spray tegen gebruiken. Bevochtig eerst je haar. Gebruik een beschermend product tegen de hitte. Als je in een vochtig gebied leeft, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Autre: