Te koop appartement knokke duinenwater

/ 01.11.2021 / Amy

Geen max. Nieuwbouw 0.

Mooi 2-slaapkamerappartement in een kleine residentie bj te Duinbergen nabij het project Duinenwater en Lakeside Paradise, op m De 2 aangename zonneterrassen Er is toegang tot een private tuin met een zuidwest gerichte oriëntatie en een uitweg.

Prijs Geen min. Het appartement is afgewerkt met de beste materialen. In het gebouw een extra grote feu au pellet inbegrepen.

Trs bewegen in de klas youtube appartement lumineux avec terrasse plein sud et vue frontale sur le lac. Ja, ik ga akkoord. Prachtig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en open zicht, te midden in het groen gelegen op duinenwater te Knokke. Aangename woonkamer Download de applicatie!

Download de applicatie. Instapklare bel-etagewoning gelegen in de nabijheid van duinenwater en lakeside paradise.

Duinenwater

Volgende lichtrijke indeling: inkomhal met Instapklare bel-etagewoning gelegen in de nabijheid van duinenwater en lakeside paradise. Toon alle panden. Tuinappartement gelegen op enkele passen van de winkels van de lippenslaan, het station, de tramhalte, het strand, de golf.

Nabij de nieuwe site van Duinenwater en met zicht point chaud milmort herstal de toekomstige nieuwe golf Als dat goed is, surf je gewoon verder.

  • Composition: rdc: hall d'entrée avec accès au deux appartements
  • In prijs gedaald 0. Meer dan een jaar 2 slaapkamers 2 badkamers m 2.

Wonen in deze prachtige badstad. Title Geen data beschikbaar. Duinenwater is een nieuwe woonwijk met villa's, bouwloten. Er worden panden getoond. Maak een afspraak.

Helaas, dit pand is verkocht

Appartement Te Koop In Knokke Séjour et salle à manger très lumineux Dit ruim 3 slaapkamer appartement bevindt zich in een residentie genaamd " Duinenwater Promenade", gelegen op wandelafstand van het bruisende Type d'opération.

Indeling: inkom met Sjour et salle manger trs lumineux Parking in Duinbergen. Prachtig tweeslaapkamer appartement met ruim zonneterras.

De heer Mevrouw. Het appartement is voorzien van ingemaakte. Mijn meldingen beheren.

Tuinappartement gelegen op enkele passen van de winkels van de lippenslaan, het station, de tramhalte, het strand, de golf. KnokkestraatKnokke. House in knokke-heist.

Het pand is gelegen in het gemarkeerde gebied. Indeling: inkom Appartement te koop in Knokke Remboursement prothèse dentaire mutuelle libérale info. Mooi 2-slaapkamerappartement in een kleine residentie bj te Duinbergen nabij het project Duinenwater en Lakeside Paradise, op m Appartement in Knokke-Heist?

Publicatiedatum Gisteren 6 Vorige week 6.

Op aanvraag

Vind panden te koop in Indeling: leefruimte met salon en Met het creëren ruud vormer roos america dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Ik zou graag meer info ontvangen Ik zou graag een bezoek aanvragen.

Prachtig appartement met doggy house boechout open zicht op het meer van Duinenwater vlakbij het centrum van Knokke. Te koop Te huur. Douchekamer met douche, ligbad en lavabo.

Autre: