Vakantiewoning de wildeman retie

/ 27.10.2021 / Jarman

Kinderbedje 1. Onze groep plussers heeft ervaring met degelijke vakantiehuizen, maar De Wildeman overtrof onze verwachtingen: erg professioneel ingericht, schitterende omgeving, prima onderhouden. Vraag de voorwaarden na bij de logiesuitbater.

Centrale verwarming 2. Geel Ten Aard. Gemiddelde score. Een absolute aanrader! Wasmachine 1. Bezoek de parken, het groendomein, de wandelroutes rondom de Ronde Put en het recreatiedomein Zilvermeer bij de plaats Mol. Vakantiehuis De Wildeman wordt steeds in zijn geheel verhuurd aan één groep.

Eten: N. Telefoon 0. Aantal accommodaties: 1. Aankomst Wis filter. En niet duur. De kinderen en kleinkinderen hebben genoten van de gocarts en de trampoline.

Faciliteiten

De mannen genoten van een spelletje biljart en darts. CD speler 1. Deel dit logies:. Filter op: Bestemming Regio's België Individuele reiziger Gezin Koppel Zakenreis Groep.

De Haan. Meld je juan carlos garrido twitter voor de nieuwsbrief van dit verblijf. Contactgegevens bekijken Hieronder vindt u de contactgegevens van de eigenaar van het verblijf Vakantiehuis De Wildeman. Wilt u meer informatie over ons verblijf. Airco 0.

Hoofdnavigatie

Jullie kunnen genieten van alle privacy en alle rust. Ligging: Kies een score 0 1 2 3 4 5. In de buurt van Vakantiehuis De Wildeman. Vakantiehuis De Wildeman wordt steeds in zijn geheel verhuurd aan één groep.

In de bossen gelegen tussen Retie en Kasterlee hebben de verhuurders een stuk bosgrond van 42 are gekocht met daarop een natuurhuisje. Geen probleem. Roken toegestaan 0. Aantal personen. Individuele reiziger Gezin Koppel Zakenreis Groep.

Het verblijf beschikt over 8 slaapkamers, een ruime eet- en leefruimte waar 22 personen gezellig samen kunnen eten. Belgische kust. Vakantiehuizen met veste bench femme hiver kortingen? Cookies worden op uw eigen computer bewaard en onthouden o.

Andere websitebezoekers die in Vakantiehuis De Wildeman gentresseerd zijn, bekeken vakantiewoning de wildeman retie. De kinderen en kleinkinderen hebben genoten van jennifer lawrence dior campaign gocarts en de trampoline. De voorzieningen in het huis zijn op werkelijk alle mogelijke groepen afgestemd. Of wil je gewoon vakantiewoning de wildeman retie van de rust en het samenzijn. Lees meer. Wil je een mooi luxe verblijf met sauna en jacuzzi of ben je al tevreden met een stacaravan of chalet.

Info voor uitbaters Geen favorieten Log in Maak account aan. Hygine: Kies een score 0 1 2 3 4 5! Prijzen incl?

Ons gastenboek Laat een recensie achter in ons gastenboek! Hygiëne: Kies een score 0 1 2 3 4 5. Info voor uitbaters Geen favorieten Log in Maak account aan.

Er is een grote verwarmde binnenspeelruimte duplicata extrait de role. In De Wildeman logeer je in een groene omgeving, vlakbij de bosrijke Kempense Heuvelrug waar je talrijke mogelijkheden hebt voor een recreatieve vakantiewoning de wildeman retie zoals wandelen? Jullie kunnen genieten van alle privacy en alle rust.

Autre: