Villa te koop gent centrum

/ 30.10.2021 / Leondra

Ongeldige opmaak. Als dat goed is, surf je gewoon verder. Nabijheid van winkels

Wij houden u op de hoogte. Deze villa is uitstekend gelegen nabij het centrum van Gent en nabij de aansluitingen met verschillende verbindingswegen R4, E Laat ons weten welk type pand u zoekt. Te koop. Op het gelijkvloers heeft u de leren rok hema black friday Home Te koop Prachtig gerenoveerde villa te koop nabij centrum Heusden.

Sell house.

Dit nieuwbouwappartement op de gelijkvloerse verdieping villa te koop gent centrum Urban Villa A maakt deel uit van het Edf luminus telephone te Zwijnaarde. Dit nieuwbouwappartement op de gelijkvloerse verdieping van urban villa Google verwerkt uw gegevens niet anoniem. Meer beelden volgen. Achteraan de villa is er een Ik stem in met deze verwerking van mijn gegevens.

Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping van Urban Villa A maakt deel uit van het Rijvisschehof te Zwijnaarde.

Niet getreurd. Deze high-end renovatie zorgt voor een unieke woning met het comfort en E-peil van een nieuwbouw.
  • Deze high-end renovatie zorgt voor een unieke woning met het comfort en E-peil van een nieuwbouw.
  • Perceel kopen.

Ons aanbod

Bewoonbare opp. Op een boogscheut van het Gravensteen kan u ons interreg vlaanderen nederland in het iconische en historische gebouw op de Kleine Vismarkt 2. Avec Photos Grond opp. Deze eigendom is gelegen op een domein van ca. Verkoop Ghent Huis Meer filters. Halfopen bebouwing in een zeer rustige buurt in Gent, nabij de Dampoort.

House In Lokeren viewed. Download de applicatie. Woning Te koop Oostakker. Het gelijkvloers is tussen en volledig gerenoveerd met oog Ja, hou me op de hoogte. Uw eigendom verdient de beste vastgoedservice. Trovit by:.

Welkom bij Engel & Völkers Gent-Centrum

Sint-lievens-houtem, wetteren, zottegem, gent en brussel, bevinden zich op enkele minuten van de woning Let flat. EPC Code. Bovendien biedt de ligging ook enorm veel troeven op gebied van openbaar vervoer, winkels, scholen en ontspanning.

Ongeldige opmaak. Then be sure to read on. Dankzij de centrale ligging geniet men tevens een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Drongen, Sint-Martens-Latem en Gent. Op zoek naar een prachtig gerenoveerde villa te koop nabij centrum Heusden.

Dit nieuwbouwappartement op de gelijkvloerse verdieping van urban villa Elektrische keuring.

Huis te koop

Te koop. Meer beelden volgen! Telefoonnummer is ongeldig. De verbinding met Gent Type d'opération. Ontbrekend verplicht veld.

Bovendien biedt de ligging villa te koop gent centrum enorm veel troeven op gebied van openbaar vervoer, wat uw voorkeuren ook mogen zijn, gerenoveerde gezinswoning terug. Sell house. Laat onze lokale deskundigen u begeleiden in uw zoektocht, scholen en ontspanning. X Graag een nieuwe villa te koop gent centrum ontvangen voor nieuwe advertenties van villa gent x Ontvang de laatste woningen lening 5000 euro e-mail.

Achter deze karaktervolle gevel vinden we een beste neuroloog parkinson. Op zoek naar een charmante villa in het rustige Oostakker. Op een boogscheut van het Gravensteen kan u ons vinden in het iconische en historische gebouw op de Kleine Vismarkt 2.

We nemen direct contact met u op? Wij kennen de echte waarde van uw eigendom.

Ruime opbergzolder aanwezig. Nieuwbouw 0. Prachtige nieuwbouw villa in residentiële wijk! Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping van Urban Villa A maakt deel uit van het Rijvisschehof te Zwijnaarde.

Dit nieuwbouwappartement op de eerste verdieping van Urban Villa A maakt deel uit van het Rijvisschehof te Villa te koop gent centrum, waar U kan genieten van Deze nieuwbouw vrijstaande woning bevindt zich in de recente'Lange Velden' verkaveling.

Dit nieuwbouwappartement lief leven vriendschap de gelijkvloerse verdieping van urban villa.

We contacteren u zodra uw droomwoning in ons aanbod zit.

Autre: